Welkom op de website van In-perspectief. Het uitgangspunt van in-perspectief is dat iedereen talent heeft. Dit talent verder ontwikkelen doe je door te doen en te experimenteren! Met tips en vooral 'anders' kijken haal je het beste uit jezelf. Deze tips kun je in het atelier krijgen tijdens de cursussen of je besteld een Kunstkist met handige tips, video's en materiaal.

 
 

Strippenkaart

Atelier in-perspectief werkt met een strippenkaart zodat je bij ziekte of een vakantie je niet bezwaard hoeft te voelen dat je een keer niet kunt komen.
Als je een plekje hebt in een cursusgroep dan is dit jouw vaste plek.

Op dit moment heeft atelier in-perspectief een wachtlijst. Er zijn dus meer mensen die mee willen doen dan dat er plaats is.

De spelregels

  • Meld je aan voor een cursusgroep en koop een strippenkaart tijdens de eerst les (betalen mag via de bank). Je betaalt € 135,= voor 10 lessen (i.p.v. € 140,=).

  • We gaan er van uit dat je meestal kan. Kun je een keer niet geef dit dan op tijd door en kijk of je deze les een andere keer kunt inhalen. Als ieder dit op tijd doet, dan kunnen we schuiven in het rooster.

  • Neem je verf, tekenspullen en doek/drager mee. Kom je te kort? In het atelier zijn ook genoeg materialen aanwezig. Er staat een 'voel je niet bezwaard-pot' waar je desnoods een vrijwillige bijdrage in kunt doen voor de gebruikte materialen.