Welkom op de website van In-perspectief. Het uitgangspunt van in-perspectief is dat iedereen talent heeft. Dit talent verder ontwikkelen doe je door te doen en te experimenteren! Met tips en vooral 'anders' kijken haal je het beste uit jezelf. Deze tips kun je in het atelier krijgen tijdens de cursussen of je besteld een Kunstkist met handige tips, video's en materiaal.

 
 

Kunstkist Kleuren mengen

Kunstkist kleuren mengen

Heel eenvoudig leer je stap voor stap kleuren mengen aan de hand van de 5 basiskleuren: cyaan, magenta, geel, zwart en wit. Dankzij de A3 kleurenwaaiers kun je elke kleur terugvinden en zie je wat je nodig hebt om deze kleur (weer) te maken. Mengen wordt hiermee een feestje! Ook voor scholen is dit een ideale manier om de kinderen te laten genieten van kleuren mengen. In dit pakket zit:

a. de geprinte stap-voor-stap-uitleg basis en je eigen kleurenwaaier maken

b. 3 kleurenschema's op A3 formaat

c. blanco kleurenwaaier waarmee je direct aan de slag kunt

d. hier alvast de link naar het inspiratiefilmpje: https://www.youtube.com/watch?v=7_7kaD8cZVo

Kosten: 22,= voor een kleurenmethode waar je bij elke nieuwe creatie plezier van zult hebben. Je kunt dit ophalen of ik verstuur het via de post (tegen verzendkosten). maak het bedrag over op banknr. NL14RABO0346037700 (excl. verzendkosten) en geef je email + adres door.