Welkom op de website van In-perspectief. Het uitgangspunt van in-perspectief is dat iedereen talent heeft. Dit talent verder ontwikkelen doe je door te doen en te experimenteren! Met tips en vooral 'anders' kijken haal je het beste uit jezelf. Deze tips kun je in het atelier krijgen tijdens de cursussen of je besteld een Kunstkist met handige tips, video's en materiaal.

 
 

Ginny Rentmeester

Kunstenaar en interieur architect

Mijn naam is Ginny Rentmeester en ik ben in 1998 afgestudeerd aam de Academie van Beeldende Kunsten in Rotterdam. In mijn werk als interieurarchitect is het creatief denken, het luisteren naar mensen en het vertalen van hun behoeften in te realiseren projecten erg belangrijk. Naast deze concrete ontwikkeling heb ik altijd de behoefte gehad om me ook kunstzinnig uit te kunnen drukken. In de zoektocht naar mijn eigen stijl en behoeften heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Vanaf 2003 geef ik teken- en schilderles in mijn atelier op het bedrijventerrein Eindewege. Het is erg mooi om te zien hoe mensen zelfvertrouwen krijgen tijdens de lessen en vrij durven creëren, los van het resultaat.


Ik ervaar zelf het plezier van mijn eigen creativiteit tijdens het ontwerpen, schilderen en opdrachten bedenken dat ik dit anderen ook gun. Door vrij te denken maar ook werken kunnen er nieuwe oplossingen ontstaan.