U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Delen via sociale media

Met de strippenkaart van In-perspectief kun je met de lessen van je keuze meedoen.
Je betaald voor 10 lessen en komt wanneer je tijd of zin hebt. Natuurlijk mag je ook iemand anders de strippenkaart meegeven!
Het doel van In-perspectief is zoveel mogelijk mensen te laten genieten van hun eigen creativiteit.

De spelregels

  • Meld je aan en koop een strippenkaart tijdens de eerst les (betalen mag via de bank). Je betaalt € 135,= voor 10 lessen (i.p.v. € 140,=).
  • Kijk in de agenda op deze website wanneer er cursussen zijn en meld je minstens een dag van te voren aan (zodat je zeker weet dat er plaats is).
  • Neem je verf, tekenspullen en doek/drager mee. Kom je te kort? In het atelier zijn ook genoeg materialen aanwezig.
  • Natuurlijk mag je ook vrienden of familieleden meenemen (op je strippenkaart).
  • Bij de lessen 'Kunst in-perspectief' werkt iedereen aan dezelfde opdracht Maar dit kan van realistisch tot intuïtief!

strippenkaart kids

(voor 5 keer) € 45,=


strip volwassenen

(voor 10 keer) € 135,=

 

losse lessen 

€ 14,= per keer

workshop

€ 22,= per keer of 1,5 strip(De strippenkaart is ook door andere familieleden te gebruiken.)
Neem contact op
 
 
Wil je meer informatie of aanmelden:

 

Atelier: Ambachtsweg 9 4458DA 's-Heer Arendskerke

tel: 0113 567899 of e-mail: ginnyrent@hotmail.com

 Heb je al eerder via het formulier een mailtje gestuurd dan kan het zijn dat ik deze niet heb ontvangen omdat de link niet goed werkt. Excuses hiervoor, wil je alsnog een mailtje sturen naar: ginnyrent@hotmail.com
Alvast bedankt!
  

Atelier

Het atelier is gevestigd op het industrieterrein Eindewege bij 's-Heer Arendskerke. Daar is een grote ruimte van 48 m2 ingericht met schildersezels en lange tafels om heerlijk creatief te kunnen werken.

 

Route vanaf Goes:

Rijd over de Nieuwe Rijksweg richting 's-Heer Arendskerke. Ga bij de stoplichten van 's-Heer Arendskerke rechtsaf de Nijverheidsstraat in (industrieterrein Eindewege). Na 120 meter neem je de eerste afslag naar rechts de Ambachtsweg in. Aan je linkerhand vind je de loods van Lokerse Metaalvormgeving waarin het atelier gevestigd is.

 

Route vanaf A58 afslag 's-Heer Arendskerke:

Rijd richting 's-Heer Arendskerke over de Nieuwe Rijksweg tot aan de stoplichten. Sla daar linksaf het industrieterrein Eindewege op (Nijverheidsstraat). Na 120 meter neem je de eerste afslag naar rechts de Ambachtsweg in. Aan je linkerhand vind je de loods van Lokerse Metaalvormgeving waarin het atelier gevestigd is.