U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Delen via sociale media

Met de strippenkaart van In-perspectief kun je met de lessen van je keuze meedoen.
Je betaald voor 10 lessen en komt wanneer je tijd of zin hebt. Natuurlijk mag je ook iemand anders de strippenkaart meegeven!
Het doel van In-perspectief is zoveel mogelijk mensen te laten genieten van hun eigen creativiteit.

De spelregels

  • Meld je aan en koop een strippenkaart tijdens de eerst les (betalen mag via de bank). Je betaalt € 135,= voor 10 lessen (i.p.v. € 140,=).
  • Kijk in de agenda op deze website wanneer er cursussen zijn en meld je minstens een dag van te voren aan (zodat je zeker weet dat er plaats is).
  • Neem je verf, tekenspullen en doek/drager mee. Kom je te kort? In het atelier zijn ook genoeg materialen aanwezig.
  • Natuurlijk mag je ook vrienden of familieleden meenemen (op je strippenkaart).
  • Bij de lessen 'Kunst in-perspectief' werkt iedereen aan dezelfde opdracht Maar dit kan van realistisch tot intuïtief!

strippenkaart kids

(voor 5 keer) € 45,=


strip volwassenen

(voor 10 keer) € 135,=

 

losse lessen 

€ 14,= per keer

workshop

€ 22,= per keer of 1,5 strip(De strippenkaart is ook door andere familieleden te gebruiken.)
tuinvormgeving

Binnen-buiten vloeien steeds meer in elkaar over. De tuin wordt als een verlengstuk van het huis gezien. Juist door alles binnen één ontwerp te houden, wordt de sfeer als een geheel. Deze harmonie maakt van de tuin een plek waar het prettig verblijven is. Wanneer een tuin een ergernis wordt omdat achterstallig onderhoud het zicht bepaalt, is het tijd om de vormgeving en inrichting opnieuw onder de loep te nemen. Soms kunnen duidelijke zichtlijnen en mooie materialen al heel veel rust brengen in het geheel. Als de structuur in de tuin helder is, dient deze als stramien waar planten het geheel af maken.

Ook hier geldt weer dat de wensen van de klant het uitgangspunt zijn bij het maken van het ontwerp. Soms dient een thema als uitgangspunt maar ook de bouwstijl van de woning heeft invloed op de vormgeving zodat de eenheid optimaal gerealiseerd kan worden.

Wil je meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken neem dan contact op.