U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Delen via sociale media

Met de strippenkaart van In-perspectief kun je met de lessen van je keuze meedoen.
Je betaald voor 10 lessen en komt wanneer je tijd of zin hebt. Natuurlijk mag je ook iemand anders de strippenkaart meegeven!
Het doel van In-perspectief is zoveel mogelijk mensen te laten genieten van hun eigen creativiteit.

De spelregels

  • Meld je aan en koop een strippenkaart tijdens de eerst les (betalen mag via de bank). Je betaalt € 135,= voor 10 lessen (i.p.v. € 140,=).
  • Kijk in de agenda op deze website wanneer er cursussen zijn en meld je minstens een dag van te voren aan (zodat je zeker weet dat er plaats is).
  • Neem je verf, tekenspullen en doek/drager mee. Kom je te kort? In het atelier zijn ook genoeg materialen aanwezig.
  • Natuurlijk mag je ook vrienden of familieleden meenemen (op je strippenkaart).
  • Bij de lessen 'Kunst in-perspectief' werkt iedereen aan dezelfde opdracht Maar dit kan van realistisch tot intuïtief!

strippenkaart kids

(voor 5 keer) € 45,=


strip volwassenen

(voor 10 keer) € 135,=

 

losse lessen 

€ 14,= per keer

workshop

€ 22,= per keer of 1,5 strip(De strippenkaart is ook door andere familieleden te gebruiken.)
interieur architectuur

Wil je graag je eigen sfeer met creativiteit maak dan eens een afspraak met een interieur architect. Want een ruimte sfeervol inrichten dat kunnen veel ontwerpers maar net even anders... dat is een interieur In-perspectief. Verrassende elementen, persoonlijke details maken van een interieur jouw ruimte.
Een interieur architect heeft zijn/haar opleiding gevolgd  op een Kunst academie dit maakt gewoon het creatieve verschil!

In mijn werk als interieur architect is het creatief denken, het maken van tekeningen, presentaties en kleuranalyses erg belangrijk. Vragen stellen en inleven in de klant maakt dat de wensen duidelijk worden en dit dient als basis voor een unieke binnenruimte. Dit concept geldt voor zowel particuliere als openbare ruimtes. De wensen van de klant staan centraal.

Met behulp van collages, plattegronden, aanzichten en ook 3D tekeningen krijgt de opdrachtgever een helder beeld van de vormgeving. Tijdens het ontwerpen probeer ik zoveel mogelijk rekening te houden met milieuvriendelijke aspecten: door gebruik te maken van natuurlijke materialen en te kijken naar energiebesparende oplossingen. Ook milieuvriendelijk is het feit dat als het interieur als maatwerk bij de klant past er geen behoefte meer is om de inrichting met regelmaat te veranderen.

Wil je meer informatie of een vrijblijvende afspraak maken neem dan contact op.

(zie ook creatieve cursussen: interieur- en tuinvormgeving)