U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Delen via sociale media

Met de strippenkaart van In-perspectief kun je met de lessen van je keuze meedoen.
Je betaald voor 10 lessen en komt wanneer je tijd of zin hebt. Natuurlijk mag je ook iemand anders de strippenkaart meegeven!
Het doel van In-perspectief is zoveel mogelijk mensen te laten genieten van hun eigen creativiteit.

De spelregels

  • Meld je aan en koop een strippenkaart tijdens de eerst les (betalen mag via de bank). Je betaalt € 135,= voor 10 lessen (i.p.v. € 140,=).
  • Kijk in de agenda op deze website wanneer er cursussen zijn en meld je minstens een dag van te voren aan (zodat je zeker weet dat er plaats is).
  • Neem je verf, tekenspullen en doek/drager mee. Kom je te kort? In het atelier zijn ook genoeg materialen aanwezig.
  • Natuurlijk mag je ook vrienden of familieleden meenemen (op je strippenkaart).
  • Bij de lessen 'Kunst in-perspectief' werkt iedereen aan dezelfde opdracht Maar dit kan van realistisch tot intuïtief!

strippenkaart kids

(voor 5 keer) € 45,=


strip volwassenen

(voor 10 keer) € 135,=

 

losse lessen 

€ 14,= per keer

workshop

€ 22,= per keer of 1,5 strip(De strippenkaart is ook door andere familieleden te gebruiken.)
  Mijn naam is Ginny Rentmeester en ik ben in 1998 afgestudeerd aam de Academie van Beeldende Kunsten in Rotterdam. In mijn werk als interieurarchitect is het creatief denken, het luisteren naar mensen en het vertalen van hun behoeften in te realiseren projecten erg belangrijk. Naast deze concrete ontwikkeling heb ik altijd de behoefte gehad om me ook kunstzinnig uit te kunnen drukken. In de zoektocht naar mijn eigen stijl en behoeften heb ik diverse opleidingen en cursussen gevolgd. Vanaf 2003 geef ik teken- en schilderles in mijn atelier op het bedrijventerrein Eindewege. Het is erg mooi om te zien hoe mensen zelfvertrouwen krijgen tijdens de lessen en vrij durven creëren, los van het resultaat.

Ik ervaar zelf het plezier van mijn eigen creativiteit tijdens het ontwerpen, schilderen en opdrachten bedenken dat ik dit anderen ook gun. Zeker voor kinderen en jongeren is het een voorrecht om het creatieve denken te kunnen ontwikkelen. Door vrij te denken maar ook werken kunnen er nieuwe oplossingen ontstaan.