Welkom op de website van In-perspectief. Het uitgangspunt van in-perspectief is dat iedereen talent heeft. Dit talent verder ontwikkelen doe je door te doen en te experimenteren! Met tips en vooral 'anders' kijken haal je het beste uit jezelf. Deze tips kun je in het atelier krijgen tijdens de cursussen of je besteld een Kunstkist met handige tips, video's en materiaal.

 
 

Contact

Wil je meer informatie of aanmelden:

Atelier: Ambachtsweg 9 4458DA 's-Heer Arendskerke

tel: 0113 567899 of e-mail: ginnyrent@hotmail.com

Heb je al eerder via het formulier een mailtje gestuurd dan kan het zijn dat ik deze niet heb ontvangen omdat de link niet goed werkt. Excuses hiervoor, wil je alsnog een mailtje sturen naar: ginnyrent@hotmail.com
Alvast bedankt!

Atelier

Het atelier is gevestigd op het industrieterrein Eindewege bij 's-Heer Arendskerke. Daar is een grote ruimte van 48 m2 ingericht met schildersezels en lange tafels om heerlijk creatief te kunnen werken.

Route vanaf Goes:

Rijd over de Nieuwe Rijksweg richting 's-Heer Arendskerke. Ga bij de stoplichten van 's-Heer Arendskerke rechtsaf de Nijverheidsstraat in (industrieterrein Eindewege). Na 120 meter neem je de eerste afslag naar rechts de Ambachtsweg in. Aan je linkerhand vind je de loods van Lokerse Metaalvormgeving waarin het atelier gevestigd is.

Route vanaf A58 afslag 's-Heer Arendskerke:

Rijd richting 's-Heer Arendskerke over de Nieuwe Rijksweg tot aan de stoplichten. Sla daar linksaf het industrieterrein Eindewege op (Nijverheidsstraat). Na 120 meter neem je de eerste afslag naar rechts de Ambachtsweg in. Aan je linkerhand vind je de loods van Lokerse Metaalvormgeving waarin het atelier gevestigd is.